Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2019 16:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Češi jsou schopni za dovolenou utratit i 100 000 korun. S kým by nikdy do zahraničí nejeli?

REFRESHER ČESKO
Uložit Uložené

Většina preferuje exotické země a má odpor k premiérovi, prezidentovi a Rusku.

 

Letní dovolenková sezóna je už sice pomalu na konci, stále častěji je však populární cestování během celého roku, zároveň se méně bojíme exotických destinaci. Tato skutečnost se nám potvrdila i na pražské náplavce, kde jsme zastavili pár Čechů, abychom se jich zeptali, kde byli naposled na dovolené a kolik za ni zaplatili.

Dozvěděli jsme se, že populární jsou zejména teplé země a naši respondenti nemají problém utratit i několik desítek tisíc korun. V jednom případě šlo dokonce o šestimístnou částku. Dozvíš se také, proč se jednomu dotazovaných dovolená ve Vietnamu dvojnásobně prodražila kvůli nečekaným výdajům.

Také nás zajímalo, s kým by Češi na dovolenou nejeli a která místa je nepřitahují. V této části ankety výrazně vyhrává Rusko a nejvyšší ústavní činitelé státu. Do komentářů nám klidně napiš, kde jsi byl naposledy ty a kolik tě dovolená stála.

Domů
Sdílet
Diskuse