Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 8:05
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Video zachycuje moment, kdy muže téměř zasáhl blesk. Byl od něj jen pár desítek centimetrů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nakonec se mu jako zázrakem nic nestalo.

Matka příroda je nevyzpytatelná. Své o tom ví Romulus McNeill, který si během deštivého dne vykračoval po ulici. Pár metrů od něj udeřil blesk. Dá se tedy s úsměvem říci, že byl ve správném čase na správném místě. Video se objevilo na sociální síti, sdílela ho stránka WPDE ABC15.

Muž žije ve městě Horry County ve státě Jižní Karolína v USA. Pracuje jako poradce v tamní technické akademii. Minulý týden se oblastí přehnaly silné bouře. „Když se déšť trochu ustálil, řekl jsem si, že půjdu. Nakonec to nebylo tak jednoduché,“ cituje McNeilla web WJLA. Tvrdí, že vedle sebe viděl jen jasné světlo. Svůj zážitek popisuje jako šílený.

Blesk minulý čtvrtek udeřil těsně vedle něj. Říká, že cítil chvění, jakési bzučení. Muž měl štěstí, že ho blesk nezasáhl. Podle všeho „trefil“ kovový předmět, který se nacházel v jeho blízkosti. McNeill si uvědomuje, že měl obrovské štěstí a že mohl zemřít. Po tom, co se mu stalo, si už bude dávat větší pozor.

Domů
Sdílet
Diskuse