Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2019 16:43
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Na škole v Českých Budějovicích děti natáčely sexuální videa. Zabývá se tím policie

ZAJÍMAVOSTI SEX
Uložit Uložené

V předchozím školním roce natočili žáci jedné českobudějovické základky sexuální videa. Zjistil to portál iDnes.cz.

Minulý školní rok natáčely děti na jedné z českobudějovických škol sexuální videa. Nešlo o jeden případ, videí bylo údajně víc. Žáci si je natáčeli na mobilní telefon. Zjistil to server iDnes.cz.

Jedno z videí zveřejnil přímo žák školy na internet. Není na něm přímo vyobrazený pohlavní styk, záběry jsou přesto velmi explicitní. Celá kauza je o to citlivější, protože se týká nezletilých aktérů. Případem se nyní zabývá podle informací serveru jihočeská policie. 

Doporučeno
Děti z pražské základní školy natočily učitele, jak bije spolužáky. Parchanti, nadával jim Děti z pražské základní školy natočily učitele, jak bije spolužáky. Parchanti, nadával jim 2. dubna 2019 23:22

Na škole v Českých Budějovicích děti natáčely sexuální videa
Na škole v Českých Budějovicích děti natáčely sexuální videa Zdroj: Kevin.B/Wikimedia Commons

Jedno video je dokonce natočeno přímo v hodině, během které nedorazil suplující učitel.

Ke kauze je jen velmi málo bližších informací. „Mohu pouze potvrdit, že kriminalisté prověřují případ na jedné z českobudějovických škol. Vzhledem k okolnostem případu a věku nebudeme poskytovat další informace,“ řekla jihočeská policejní mluvčí Lenka Krausová.

Zjišťujeme více informaci.

Domů
Sdílet
Diskuse