Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 9:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bezvládná těla fanoušků Travise Scotta vynášeli z davu a odváželi na nosítkách, on skončil ve vězení. Co odhaluje dokument?

HUDBA
Uložit Uložené

Koncerty Travise Scotta nejsou jako ty, které má běžně možnost navštívit český rapový fanoušek a velmi podrobně to mapuje i celovečerní dokument Look Mom I Can Fly.

Bezprostřední reakce, když Travis Scott poprvé spatřil svou dceru v gynekologické ambulanci přes ultrazvuk, když se dozvěděl o nominacích na Grammy a následně, že mu cenu vyfoukla Cardi B.

Záběry z koncertů, nejprve takových, kam přišlo 15 fanoušků, dva roky na to už diametrálně odlišných. Máme možnost vidět, jak samotní fanoušci z davu vynášejí bezvládná těla těch, kteří neustáli mosh pity, i následné zatčení rapera v této souvislosti.

Nahrávání a vznik největších hitů, autentické záběry rodiny a dětství a mnoho dalšího – i o tom je dokumentární film Look Mom I Can Fly.

Doporučeno
Kanye West a 2Pac mají stejnou slovní zásobu. Drake, DMX a Travis Scott jsou nejhorší textaři na světě Kanye West a 2Pac mají stejnou slovní zásobu. Drake, DMX a Travis Scott jsou nejhorší textaři na světě 19. ledna 2019 12:17

Už několik hodin si ho můžeš v plné kráse zhlédnout na Netflixu i s českými titulky. Pro každého skalního fanouška jde o vzácný, přibližně 90minutový exkluzivní pohled do života jednoho z nejposlouchanějších raperů současnosti. 

Máme možnost vidět, jak to vypadá na jeho bláznivých a velmi často i nebezpečných koncertech, jejichž součástí je i část, kdy si několik zúčastněných má možnost jen tak skočit do davu z pódia. Je otázkou, zda existuje na světě interpret, který by porušil za hodinu tolik předpisů a vytvořil na čele zdravotníků více vrásek.

Doporučeno
Jak jsme si užili výlet do Travisova zábavního parku Astroworld? (Recenze) Jak jsme si užili výlet do Travisova zábavního parku Astroworld? (Recenze) 24. srpna 2018 13:59

Look Mom I Can Fly mapuje Travisovo soukromí a čas strávený po boku Kylie Jenner i vznik alba Astroworld. Samotný autor tvrdí, že tento projekt vzniká, od doby, kdy mu bylo šest let a navštěvoval zábavní park Six Flags Astroworld v rodném Houstonu.

Domů
Sdílet
Diskuse