Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 19:08
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Kalifornská společnost ti dá 100 000 dolarů, pokud se vykašleš na své zaměstnání a začneš pracovat pro ni

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Netradiční nabídka, to musíme uznat.

Snem každého z nás je najít si práci, která nás baví a zároveň nás dokáže plnohodnotně uživit. Pokud takovou právě hledáš, držíme ti palce, pokud stále tápeš, možná pro tebe máme zajímavou nabídku. Společnost prAna, která sídlí v Kalifornii, láká na slušný balík peněz. Pro svého zaměstnance slibuje 100 000 dolarů a jediné, co od tebe žádá, je opustit aktuální zaměstnání, informuje Mentalfloss.

Společnost vyrábí oděvy z recyklovaného plastu, konopí či z organického vlákna. Svůj netradiční marketingový tah obhajují zcela prozaicky. „Chceme tímto způsobem rozšířit naši filozofii Clothing for Positive Change,“ uvedl v tiskové zprávě Jeff Haack, viceprezident společnosti pro globální marketing. Lidé budou mít potom možnost podělit se o to, jak je změna zaměstnání díky společnosti ovlivnila.

Když jsme psali o práci ochutnávače sladkostí, neměl jsi možnost, zúčastnit se. Tentokrát to však můžeš být i ty, stačí, když ti bude více než 21 let. Stačí poslat krátké video, co pro tebe znamená vysněná práce. Možná budeš právě ty ten, koho se rozhodnou zaměstnat. Peníze společnost bude dávkovat po čtvrtinách, každé čtvrtletí bys dostal 25 000 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse