Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2019 19:41
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Pouličný autor tónov odpovídá Fobia Kidovi na diss. Úder se rozhodl vrátit prostřednictvím 7,5minutové skladby

HUDBA
Uložit Uložené

P.A.T. po třech dnech přichází s odpovědí.

Teprve před pár dny jsme tě informovali o nejnovějším beefu na slovenské rapové scéně, který začal ještě na Instagramu. Jde o konflikt mezi rapery P.A.T. a Fobia Kid. Marginálně se do celého sporu zapojili i Fobiův dvorní producent a DJ – Big Horse nebo také rapový kolega Pouličného autora tónov Mega M.

Doporučeno
Fobia Kid dissuje Pouličného autora tónov a Mega M z cirkusu Fobia Kid dissuje Pouličného autora tónov a Mega M z cirkusu 2. září 2019 20:08

Uběhly jen tři dny od prvního disstracku, o který se postaral zakládající člen Dogma Family, s názvem FCKPAT. Ten doprovázel i videoklip natočený v cirkuse. P.A.T. však za ten čas už stihl nahrát svou odpověď.

V nejnovějším počinu s názvem RIPFABIA mluví o tom, že Fobia je prý feťák a bydlí na ubytovně s kamarády. O videoklip se v tomto případě postaral Royal production.

Domů
Sdílet
Diskuse