Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2019 7:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fanoušci si myslí, že Billie Eilish a Demi Lovato nahrávají společnou skladbu, protože mají podobný účes. Je to pravda?

HUDBA
Uložit Uložené

Konspirace fanoušků musela vyvrátit až samotná Billie Eilish, která odpověděla na otázku týkající se spolupráce v nedávném rozhovoru.

Billie Eilish si už velmi dávno fanoušci oblíbili nejen kvůli hudbě, ale i stylu, který prezentuje. Kromě širokých kousků oblečení je pro ni typická častá změna barvy vlasů, což aktuálně její zastánce dohnalo k zajímavé konspiraci.

Přibližně ve stejnou dobu se totiž na veřejnosti objevila s podobným odstínem zelené jako Demi Lovato, která nedávno zveřejnila fotografii bez úprav, aby veřejnosti dokázala, že žena může být krásná, i když nepoužije Photoshop.

Doporučeno
Demi Lovato bojuje za přirozenou krásu, odmítá Photoshop. Zveřejnila další fotografie v plavkách Demi Lovato bojuje za přirozenou krásu, odmítá Photoshop. Zveřejnila další fotografie v plavkách 16. září 2019 8:15

Pohled na jejich vlasy vyvolal v posluchačích dojem, že chystají spolupráci, čímž v konečném důsledku zpěvačky zaplavily i sociální sítě. Billie v aktuálním rozhovoru pro Entertainment Tonight dostala možnost vysvětlit, jak to vlastně je.

„Je velmi talentovaná, ale nemyslím si, že bychom měly stejné vlasy,“ říká Billie na adresu Demi Lovato. Následně si vyžádala i fotografii a po jejím zhlédnutí konstatovala, že jde spíše o přesný opak. Moderátorka v tom momentě přemotivovaně vykřikla, že by to mohlo být zajímavé ve videoklipu, Billie Eilish však až takové nadšení neprojevila. Zatím spolupráci nechystají.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Fanoušky v této teorii pravděpodobně podpořila i skutečnost, že Lovato nedávno komentovala fotku 17leté zpěvačky, kde jí psala, aby neřešila hejtery a oblékala se podle toho, jak to cítí.

 

Domů
Sdílet
Diskuse