Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 8:33
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Zjizvený Jesse Pinkman uniká před policií a FBI. Filmový Breaking Bad odhaluje události po skončení seriálu vůbec prvními záběry

Zjizvený Jesse Pinkman uniká před policií a FBI. Filmový Breaking Bad odhaluje události po skončení seriálu vůbec prvními záběry
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

El Camino je už pomalu na cestě.

V průběhu minulého měsíce nám Netflix představil první teaser z připravovaného celovečeráku z univerza Breaking Bad. Ten ponese název El Camino a jeho ústředním hrdinou bude Jesse Pinkman (Aaron Paul), který se na konci seriálu dostal s pomocí Waltera ze zajetí.

Už předchozí ukázkou nám tvůrci potvrdili, že filmový Breaking Bad budou vysílat 11. října tohoto roku. Naše čekání se rozhodli zkrátit rekapitulací životního příběhu Jesseho Pinkmana, do kterého hraje skladba od Chloe X Halle – Enchanted a aktuálně i zcela čerstvou ukázkou, kde můžeme vidět Jesseho krátce po útěku od jeho věznitelů.

O scénář El Camina se postaral tvůrce Breaking Bad Vince Gilligan, takže není třeba mít obavy z toho, že se projektu ujala neověřená tvář. Vzhledem k tomu, že se snímku dočkáme už zanedlouho, naše duše nadšenců pro Breaking Bad opravdu hoří netrpělivostí a výše přiložená ukázka nás věru potěšila. Více se o El Camino dočteš v následujícím vlákně.

Touto fotografií nás nedávno mírně provokoval Aaron Paul, představitel Jesseho Pinkmana

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hello old friend. October 11th. Netflix. ⚗

Príspevok, ktorý zdieľa Aaron Paul (@aaronpaul),

Domů
Sdílet
Diskuse