Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2019 9:22
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Calin a Stein27 žijí moc rychle, umírají pomalu a nebudou tu, když se rozední. Společně vydali emocionální videoklip

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Nový dramatický singl dostal působivý videoklip.

Umělci spojení s rapovým žánrem se už dávno nebojí ukazovat emoce a tvořit smutnější hudbu. Patří mezi ně i mladí zpěváci Calin a také Stein27, který svůj styl označuje jako emo trap. A právě to předvedli i ve skladbě Růže.

 
K dramatičnosti přispívá kromě videoklipu s hutnou depresivní atmosférou i refrén: „Jako by nebyl zítřek, miluj jako bych byl poslední – daruj mi tvůj poslední výdech, nebudu tu když se rozední.“ S kým a čím se zpěváci loučí se již dozvíš přímo v singlu. Beat ke skladbě složil Jandy Andrey a režie se chopil Radim Zbořil.
 
 
Calin a Stein27 se nyní připravují na svou Mike Roft Tour, v rámci níž s parťáky Kojo, Shxrtym, Indigem & Persil.P, Fadex a Iam.Spaceyim objedou rovnou šest jednotlivých zastávek. Jedna z nich vede i přes Prahu a umělci tak vystoupí 17. října ve 20:00 v Klubu Roxy (Dlouhá 33, Praha 1). Vstupenky koupíš na GoOut.cz.
Domů
Sdílet
Diskuse