Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. října 2019 10:16
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Medvěd navštívil policejní stanici ve Vysokých Tatrách. Přišel přímo před dveře

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Medvědi se nebojí přijít až k lidskému obydlí.

Policisté ve Starom Smokovci natočili krátké video. Zachycuje medvěda, který stojí přímo před dveřmi stanice. Zveřejnila ho slovenská policie na svém účtu na Facebooku.

„Netradiční návštěva na policejní stanici,“ napsala pod video. Za dva dny má 110 000 zhlédnutí a přes 4 500 lajků. Video je bez zvuku. Mnozí si v komentářích z netradiční návštěvy utahují. „Přišel podat trestní oznámení za kácení,“ napsal jeden z fanoušků stránky. „Konečně našel odvahu a chtěl nahlásit, jak mu lidé zdevastovali domov,“ napsal další.

Doporučeno
Teenageři sledovali televizi, najednou se v domě objevil hladový medvěd a napochodoval přímo do ledničky Teenageři sledovali televizi, najednou se v domě objevil hladový medvěd a napochodoval přímo do ledničky 21. srpna 2019 18:15

Jde o úsměvné video, ale na druhou stranu to je i důkaz toho, že se medvědi nebojí přijít až k lidskému obydlí. Před pár měsíci něco podobného zažili ve slovenském Ružomberku, medvěd se procházel po ulicích města. Když zaslechl auto, raději vylezl na strom.

Případ ve Starom Smokovci ani zdaleka není ojedinělý. Tentokrát se nikomu nic nestalo, ale ve Vysokých Tatrách je s medvědy dlouhodobě problém. Koncentruje se jich na malém území hodně, lidé se začínají bát. Místní vyzývají stát, aby začal jednat.

Domů
Sdílet
Diskuse