Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 16:17
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Osmiletá dívka přelezla repliku Trumpovy stěny proti migrantům. Tvrdil, že to nedokáže ani profesionální horolezec

NEWS
Uložit Uložené

Donald Trump nedávno představil model své stěny, která by měla vyrůst na hranici s Mexikem.

Americký prezident se proslavil i tím, že je velmi odhodlaným bojovníkem proti ilegálním migrantům, za což si vysloužil i kritiku známých osobností. Naposledy se do něj obula Rihanna, která se nebála nahlas říci, že neexistuje nikdo, kdo by měl větší mentální problémy než Donald Trump. A připojil se k ní také známý psycholog z Harvardu. 

Trump pokračoval v realizaci svého nápadu – postavit vysokou stěnu proti uprchlíkům na celé hranici s Mexikem. V Kalifornii představil další vizualizaci toho, jak by mohla vypadat a dodal, že si se stěnou nedokázali poradit ani profesionální horolezci. Vláda údajně nechala náročnost stěny otestovat 20 horolezci.

Doporučeno
Trump tvrdí, že by jeho stěnu proti imigrantům nepřelezli ani profesionální horolezci. 75letý muž zorganizoval soutěž na replice Trump tvrdí, že by jeho stěnu proti imigrantům nepřelezli ani profesionální horolezci. 75letý muž zorganizoval soutěž na replice 5. října 2019 11:25

To zaujalo 75letého inženýra, který využil své zkušenosti, aby postavil repliku a zorganizoval soutěž, v jejímž rámci si náročnost stěny mohla vyzkoušet i široká veřejnost. 

Aktuálně se prostřednictvím Complexu dozvídáme, že kromě několika dospělých se stěnu podařilo zdolat i osmileté dívce. Samotný organizátor v této souvislosti ještě vyjadřuje i pochybnosti o tom, zda Trump říkal pravdu: „Nikdo z lezecké komunity nezná těch 20 profesionálních horolezců, pochybuji, že vůbec existují,“ prozradil.

 

Zpět
Sdílet
Diskuse