Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2019 17:37
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Nové zprávy o nehodě Kevina Harta. Jeho kamarád jezdil bezohledně a neměl zapnutý pás, potvrdila po měsíci kalifornská policie

NEWS
Uložit Uložené

Kevin byl minulý měsíc jedním ze tří lidí, kteří byli při havárii v Kalifornii.

Kalifornská dálniční hlídka potvrdila, že autonehoda při níž se zranil herec Kevin Hart, byla zapříčiněna bezohlednou jízdou, informuje CNN.

Z policejní zprávy víme, že v době nehody v autě 1970 Plymouth Barracuda seděli tři lidé. Jared Black, který řídil, Kevin, který seděl na sedadle spolujezdce, a Jaredova snoubenka Rebecca.

Ve zprávě se píše, že Jared odbočil na dálnici v blízkosti Malibu ve vysoké rychlosti, ztratil kontrolu nad vozem a po chvíli narazili do stromu. Kevin a Jared utrpěli zranění zad a okamžitě byli převezeni do nejbližších nemocnic, Rebecca si své zdraví zachránila tím, že seděla vzadu.

Lékaři v nemocnici potvrdili, že Jared byl během řízení úplně střízlivý. Zdá se však, že ani jeden z pasažérů neměl zapnutý pás.

Doporučeno
Jezdil jako blázen a kamarádi si ho natáčeli. Zabil těhotnou ženu, dítě a důchodkyni, on přežil Jezdil jako blázen a kamarádi si ho natáčeli. Zabil těhotnou ženu, dítě a důchodkyni, on přežil 12. srpna 2019 21:52

Nejnovější informace o Hartově stavu přinesl jeho právník Andrew Brettler, který v pátek řekl, že se jeho klient naplno věnuje fyzioterapii a jeho stav se každým dnem zlepšuje. Na otázky, kdy bude Kevin opět schopen pracovat, řekl, že pravděpodobně až na příští rok.

Kevin se k nehodě dosud nijak nevyjádřil a od incidentu jsme od něj vůbec nic neslyšeli. Prostřednictvím právníka však poslal první zprávu: „Vůči Jaredovi a Rebecce necítím nic jiného než lásku a přeji jim co nejrychlejší uzdravení.“

Domů
Sdílet
Diskuse