Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2019 21:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Samey nepotřebuje alkohol, drogy, zbraně ani značkové oblečení, aby byl dětem za příklad. Stačí mu pravda

HUDBA
Uložit Uložené

Sleduj nový videoklip ze Sameyova druhého sólového projektu s názvem XYZ.

Samey se dnes připomíná s novým videoklipem ke svému druhému sólovému albu. Tentokrát společně s Glebem vydávají vizuální zpracování skladby s názvem „!“. A podobně jako ostatní členové Haha Crew, i Samey vsadil v tomto případě na režiséra Jana Stracha. Ten se proslavil zejména jako tvůrce klipů pro kluky z Milion Plus, dnes už však spolupracuje i se světovými umělci. 

Natáčení probíhalo ve starém paneláku a máme možnost vidět, jak Samey nejprve vyhazuje peníze z balkonu, aby reflektoval, že je nepovažuje za důležité a následně s Glebem rapují ve výtahu. Odkazují tak i na tradiční kořeny ulice, které jsou ze znění hudební produkce od Nuriho zřejmé. 

Košický raper aktuálně objíždí Česko a Slovensko na turné a zatím se mu daří kluby vyprodávat. Jedné jeho zastávky jsme se zúčastnili i my a ty už tento týden uvidíš, jak to na jeho XYZ Tour vlastně vypadá. Dozvíš se i něco více o albu, protože nám odpověděl na pár otázek. Zatím si můžeš čekání zkrátit novým klipem.

Doporučeno
Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti Ego: Tekashi nebyl žádný gangster. Byl v rozpacích, když měl přeskočit plot na koupališti 26. září 2019 18:46
Domů
Sdílet
Diskuse