Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2019 8:00
Čas čtení 0:00
Tímea Krauszová

V seriálu na Disney+ se nic netušící lidé setkají s oblíbenými postavičkami od Pixaru. Co dělá WALL-E v ulicích New Yorku?

FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Premiéra seriálu bude 12. listopadu.

Streamovací služba Disney+ přináší množství oblíbených animáků, ale kromě starých známých příběhů vytváří nové, původní snímky a seriály. V jednom z nich Pixar oživuje své kultovní postavičky. Pixar IRL (Pixar In Real Life) si předplatitelé služby budou moci užít již 12. listopadu. Na co všechno se můžeš těšit?

WALL-E i Dash z Úžasňákových

Trailer na připravovanou novinku naznačuje, že v seriálu postupně uvidíme všechny oblíbené postavičky z pixarovek. Od rozkošného robota WALL-E až po chlapečka z Úžasňákových, který s lidmi v ulicích New Yorku uzavírá sázky, zda dokáže oběhnout budovu za 5 sekund.

Doporučeno
Disney údajně zrušilo téměř 300 plánovaných filmů Foxu včetně Assassin’s Creed 2 či nového Die Hard Disney údajně zrušilo téměř 300 plánovaných filmů Foxu včetně Assassin’s Creed 2 či nového Die Hard 11. srpna 2019 16:05

Merida z pohádky Rebelka (Brave), postavičky z Toy Story či filmu V hlavě (Inside Out) zažívají ve velkoměstě dobrodružství. Princip seriálu se tak trochu podobá na cosplay: fiktivní animované postavy se stanou skutečnými a procházejí se mezi obyčejnými lidmi. Vzniknou z toho samozřejmě různé zábavné situace.

Prozatím to z traileru vypadá, že seriál má na víc než jen na promenádu ​​známých postav. Co si o připravovaném seriálu myslíš ty?

Trailer k seriálu Pixar IRL 

Domů
Sdílet
Diskuse