Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2019 16:05
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Disney údajně zrušilo téměř 300 plánovaných filmů Foxu včetně Assassin’s Creed 2 či nového Die Hard

Disney údajně zrušilo téměř 300 plánovaných filmů Foxu včetně Assassin’s Creed 2 či nového Die Hard
Zdroj: Capcom
FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Studio Disney pořádně přehodnocuje své budoucí investice.

Jak jsme tě již informovali v jednom z nedávných vydání našich snídaní s Filmkultem, Disney přišlo (i) kvůli komiksovce Dark Phoenix o téměř 200 milionů dolarů, což donutilo studio opět se pořádně zamyslet nad budoucností dalších projektů od Foxu. Značky jako X-Men, Fantastic Four, Avatar, Planeta opic či projekty studia Fox Searchlight v ohrožení nejsou, mnoho jiných snímků však vůbec nemá jistou budoucnost.

Důkazem toho je i seznam necelých 300 filmů studia Fox (klikej sem), jejichž vývoj byl podle nejnovějších informací zrušen (nejde ale o nic potvrzeného, a tak tento seznam ber s velkou rezervou). Není sice přesně známo, jak na tom byly jednotlivé snímky z hlediska produkce, ale najdeš mezi nimi počiny jako například Magic: The Gathering, Assassin Creed 2, Mega Man, Chronicle 2, Commando, Flash Gordon, Die Hard či The Sims.

Disney zrušilo takmer 300 plánovaných filmov Foxu. Medzi nimi aj Mega Mana, Assassin's Creed 2 či Sims
Disney zrušilo takmer 300 plánovaných filmov Foxu. Medzi nimi aj Mega Mana, Assassin's Creed 2 či Sims Zdroj: 20th Century Fox

Řeči kolem Mega Mana se začaly šířit už v roce 2014, ale až minulý říjen společnost Capcom potvrdila, že chystanou adaptaci vyvíjí Fox. Co se týče filmu Magic: The Gathering (nejde o tentýž projekt, který vzniká pod Netflixem), ten měl nastartovat zcela novou sérii a v jejím čele měl stát Simon Kinberg (Dark Phoenix).

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v animácích od Pixaru? Otestuj své znalosti KVÍZ: Jak dobře se vyznáš v animácích od Pixaru? Otestuj své znalosti 28. listopadu 2023 8:00

Natáčení dvojky Assassin's Creed bylo v plánu krátce po vydání prvního dílu, přičemž mělo jít o filmovou trilogii. Na další části ale můžeme s největší pravděpodobností zapomenout. To jsme ale tak nějak tušili už po premiéře té první.

Domů
Sdílet
Diskuse