Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. listopadu 2019 10:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Slovák dostal pokutu za nerozvážně chování na Instagramu. Za jízdy si vyfotil pokutové bločky a označil profil policie

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Tento 18letý muž si příště rozmyslí, jak se bude na sociálních sítích chovat.

Osmnáctiletý Slovák dostal v září pokutu ve výši 80 eur (zhruba 2 040 korun), kterou na místě zaplatil. V jízdě pokračoval a pokutové bločky si v rychlosti zhruba 90 km/h vyfotil na svůj instagramový profil, kde zároveň označil profil slovenské policie. Ta si jeho příspěvku všimla, zároveň její pozornosti neušel ani fakt, že muž zhotovil fotku za jízdy.

V jedné ruce držel bločky, v druhé telefon, z čehož vyplývá, že se nedostatečně věnoval řízení motorového vozidla. Kromě ironického textu přidal i emotikony znázorňující vztyčený prostředníček.

Doporučeno
Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu 13. října 2019 8:00

Administrátoři instagramového profilu policie mladíka nejprve upozornili, že se na toto jeho chování podívají detailněji a dnes se dozvídáme, že bude muset zaplatit pokutu ve výši 40 eur (zhruba 1 tisíc korun).

„Za své frajerství dostal dodatečnou pokutu 40 eur a kromě toho si získal takovou pověst ve svém okrese, že pro naše kolegy určitě bude i v budoucnu nepřehlédnutelný,“ píše policie na oficiálním Facebooku. Jelikož zveřejnila screenshot i s názvem profilu 18letého hříšníka, pravděpodobně mu zajistila alespoň malou pozornost i na sociálních sítích.

 

Domů
Sdílet
Diskuse