Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. listopadu 2019 10:25
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Pastor má v novém klipu mód jako Vémola při nástupu na fight. Zároveň odhaluje cover i tracklist k novému albu Trapsport

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Podívej se na nový videoklip k singlu Berem flašky. Pastor zároveň odhalil nové informace k albu, které vychází již za několik dní!

Ostravský raper Pastor z labelu Azurit Kingdom vydává nový klip na skladbu Berem flašky, kde si na featuring nepřizval nikoho jiného než svého kolegu Sergeie Barracudu. Beat k této skladbě zkomponoval SpecialBeatz.

Berem flašky je druhým singlem po již vydaném videoklipu Streetboy a je možné jej poslechnout kromě YouTube i klasicky na digitálních distribucích. V klipu se objevuje také Pil C.

Doporučeno
Pastor získává zlatou desku za Crime Story, v novince popisuje, jak dělá byznys v ulicích Pastor získává zlatou desku za Crime Story, v novince popisuje, jak dělá byznys v ulicích 22. srpna 2019 9:55

Raper ve středu přiblížil bližší informace k chystanému albu Trapsport. To vychází už 21. listopadu 2019 a fanoušci se můžou těšit na nálož nové pouliční hudby, což dokazuje i zveřejněný tracklist, který čítá celkem deset stop plus dvě bonusové skladby na deluxe verzi, ke které se dostaneme později.

Na instrumentální části tracků se mají objevit producenti jako Willy Vynic, Sergei Barracuda, SpecialBeatz, JL Beats nebo Vae Cortez, mezi rapujícími hosty bude zmiňovaný Sergei a také Palermo.

Pastor - Berem flašky feat. S. Barracuda
Pastor - Berem flašky feat. S. Barracuda

Pastor – Trapsport

1. Hurikan (prod. RajOneMusic)
2. Crime Story (prod. Willy Vynic)
3. Trapsport (prod. JL Beats)
4. Streetboy (prod. RajOneMusic)
5. Berem flašky ft. Sergei Barracuda (prod. SpecialBeatz)
6. Nula nebo hráč ft. Palermo (prod. RajOneMusic)
7. Trapin Drippin (prod. S. Barracuda)
8. Love x Soud (prod. Willy Vynic)
9. Oceán (prod. S.Barracuda)
10. Chceme víc (prod. Vae Cortez)

Deluxe – bonus tracky
11. Adrenalin (prod. JL Beats)
12. Pod kontrolou (prod. RajOneMusic)

Nově zveřejněný cover nafotil Tony Košař, celý finální cover art měl na starost Paul Gate. Jak je u Azurit Kingdom dobrým zvykem, pro ty největší fanoušky je připravena i sběratelská Deluxe box verze (která vyšla už při Pouliční ekonomické 3), která bude obsahovat jinou verzi CD se speciálními bonusovými tracky a exkluzivním AK merchem, který nepůjde jinak sehnat.

Na den vydání alba si ostravská parta připravila i Trapsport release party, která se uskuteční v ostravském Queensu na Stodolní ulici. Facebookovou událost najdeš kliknutím sem.

Domů
Sdílet
Diskuse