Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 9:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pastor získává zlatou desku za Crime Story, v novince popisuje, jak dělá byznys v ulicích

HUDBA
Uložit Uložené

Třetina AK vydává nový videoklip, kterým zároveň slaví zlatou desku za singl Crime Story.

Pastor z Azurit Kingdom se opět hlásí o slovo, tentokrát s novinkou Streetboy. Tu už od včerejšího dne najdeš na všech streamovacích platformách a nyní dostává i doprovodný vizuál od Morela. Text již tradičně pojednává o autorových aktivitách v ulicích, dozvídáme se o praktikách i pikantnostech. Zároveň si raper z Ostravy vybral netradiční hudební produkci od Rajonemusic, a tak jsme svědky zajímavého spojení, které si fanoušky bez pochyb najde.

Také se Pastor měl možnost pochlubit zlatou deskou za o něco starší singl Crime Story, který ocenila samotná Národní federace hudebního průmyslu. Skladba se těší úspěchu na YouTube, Spotify i iTunes a pro člena AK je tento úspěch motivací tvořit ještě aktivněji.

V nejbližších měsících bychom se mohli dočkat dalšího společného alba ostravského tria, zatím se však nechme překvapit. Připomínáme i dvě české zastávky festivalu Hip Hop Žije 2019, kde uvidíš Pastora i Sergeie Barracudu živě.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Pastor (@pastorizzle),

Domů
Sdílet
Diskuse