Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. listopadu 2019 9:41
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Tvářila se, že je těhotná, v břiše přitom převážela drogy. Chtěla je propašovat přes argentinské hranice do Chile

NEWS MARIHUANA
Uložit Uložené

V břiše měla 4 kilogramy marihuany.

V Jižní Americe lidé zkoušejí různé způsoby, jak propašovat drogy přes hranice. Někteří pašeráci to zkoušejí pomocí ponorky, jiní zas nenápadnými loděmi. Jsou ale i odvážlivci, kteří se nebojí riskovat a pašují drogy přímo před očima celníků. V Argentině zatkli ženu, která se snažila propašovat marihuanu do Chile ve falešném břiše, píše Fox News s odvoláním na Gendarmerí Nacional.

Ženu chytili minulý týden. Chtěla do Chile převézt 4 kilogramy marihuany, které byly ve formě cihliček. Tvářila se přitom, že je těhotná. Chytili ji v autobuse, kromě ní zatkli její komplice. Ten zase převážel drogy v tašce.

Doporučeno
Na protestech v Hongkongu demonstranti policistovi prostřelili nohu šípem Na protestech v Hongkongu demonstranti policistovi prostřelili nohu šípem 17. listopadu 2019 19:30

„Z pasty si udělala břicho a v něm skrývala 15 cihel marihuany. Předstírala těhotenství,“ napsala argentinská ministryně bezpečnosti Patricia Bullrich na Twitteru.

Domů
Sdílet
Diskuse