Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. dubna 2018 13:19
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Kim Kardashian se při tvorbě nového parfému inspirovala vlastním nahým tělem

MÓDA
Uložit Uložené

Vždyť je to právě její tělo, které jí přineslo největší slávu.

Kim Kardashian West už dávno není jen dáma z bohaté rodiny či hvězdička z reality show. Za poslední roky toho stihla docela dost – šťastně se provdala za rapera Kanyeho Westa, porodila mu dvě krásné děti (třetí si nechal pár odnosit kvůli zdravotním problémům Kim) a dokonce se vydala na dráhu podnikatelky.

Značka KKW Beauty se na začátku setkala s vlnou kritiky, zejména od beauty blogerů, kteří od ikony, jakou je Kim, očekávali něco víc. Někteří ji dokonce srovnávali se značkou její mladší sestry, Kylie Jenner, která je již ve světě krásy jako doma. Kim se však nevzdala, na svých výrobcích zapracovala a ty se nyní těší velké oblibě. Konturovací a highlightovací paletky a tyčinky, matné rtěnky či lesky na rty, oční stíny, tekuté korektory nebo spolupráce s jejím nejlepším kamarádem a oblíbeným makeup umělcem celebrit Mariem – to vše nyní najdete pod jmenovkou KKW Beauty.

Kim nedávno pro magazín Business of Fashion přiznala, že teď touží jen po tom, aby se rozrostl její byznys. Proto ještě loni ke kosmetické značce přibyla vlastní značka parfémů KKW Fragrance. První tři parfémy ve tvaru krystalů vyšly ještě loni a nazvala je opravdu kouzelně – Gardenia, Citrus a Oud. V únoru vyšla valentýnská edice parfémů ve tvaru tzv. Kimoji srdíček – Ride or Die, BFF a Bae. Parfémy posloužily i jako valentýnský dárek pro její nejlepší přátele, včetně jejích sester či modelky Chrissy Teigen, ale i největších nepřátel. Voňavku v čokoládovém srdci údajně dostala i Taylor Swift či Blac Chyna.

Nejnovější přírůstek do rodiny parfémů přibude 30. 4. a bude to zatím to nejoriginálnější, co kdy vydala. Tedy... co se kosmetiky týče. Nový parfém ponese příznačný název Body. Flakón bude ve tvaru jejího vlastního těla. Kim přidala na Instagram pár nových fotek, na kterých pózuje polonahá, s popisem, že udělali otisk jejího těla a vyrobili z něj flakón pro parfém. Je to tak. Už za pár dní budete moci zjistit, jaké je to držet nahé tělo Kim Kardashian West. Tedy, alespoň přibližně.

Kim ohledně vůně prozradila, že bude úžasná. „Je to opravdu cool. Ta vůně je opravdu dobrá, jsem na to velmi pyšná. Myslím, že voní tak, jak bych si představovala, že bude vonět zlato, i když je to jen barva a něco, co je prostě zářivé.“

Pokud se náhodou nedostanete k parfému, protože je více než jasné, že se velmi rychle vyprodá, tak se alespoň můžete pokochat téměř nahými a přiblíženými fotkami jejího těla, které ji tak proslavilo. Samozřejmě, že fotky přidala jen kvůli ukázkám procesu výroby parfému.

Domů
Sdílet
Diskuse