Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. listopadu 2019 21:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

The Game vydal poslední album v kariéře. S rapem se definitivně rozloučil 25 skladbami

HUDBA
Uložit Uložené

Legendární raper si na album pozval řadu hostů, obecně bylo jeho cílem definovat pobřeží, ze kterého pochází a dokázat, že byl zrozen pro rap.

 

„Welcome to my last album, Nip, time to close shop.“

Během necelých dvou dekád byl The Game jedním z nejpracovitějších populárních amerických raperů, zároveň vždy stavěl na svém původu a zakládal si na poctivosti. Dnes se legenda z Los Angeles s rapovým světem, zdá se, definitivně loučí, nikoli však instagramovým příspěvkem, jak to udělala například Nicki Minaj. The Game vydal podle jeho vlastních slov poslední hudební projekt Born 2 Rap s 25 skladbami, na kterých se nachází také množství hostů včetně zesnulého Nispeyho Hussla. 

Doporučeno
Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel 13. listopadu 2019 17:23

To, že The Game nemá v plánu dále tvořit, potvrdil on sám v dřívějším rozhovoru pro domovské rádio LA Power 106. Není vyloučeno, že minimálně jedna skladba z alba ještě dostane vizuální zpracování, s velkou pravděpodobností již rodák z Comptonu nebude ani koncertovat a mnohem více se bude soustředit na výchovu své dcery. 

Už déle se legenda West Coastu nevyjadřovala ani k dění na rapové scéně, poslední kdo mu dokázal rozproudit krev v žilách, byl 6ix9ine. I jejich spor však po krátké době utichl a nedošlo ani k diss trackům, i když bychom je s radostí přijali.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Game (@losangelesconfidential),

Domů
Sdílet
Diskuse