Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2019 12:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co jsi poslouchal letos nejvíce na Spotify? Streamovací služba nabízí každému souhrn statistik za celý rok

NEWS
Uložit Uložené

Streamovací služby už dávno ovládly i Slovensko. Pokud používáš Spotify, můžeš se podívat, čemu jsi věnoval za uplynulých 12 měsíců nejvíce času.

Spotify každoročně pro každého svého uživatele připravuje speciální prezentaci, v rámci níž shrne všechny dostupné statistiky. Výsledkem jsou přehledné záznamy toho, jakým žánrům jsi věnoval nejvíce času, jaké interprety jsi poslouchal nejčastěji, kolik nové hudby jsi objevil a z jakých zemí pochází tvá preferovaná hudba.

K funkci Wrapped se dostaneš prostřednictvím této stránky, která je dostupná pro každého, kdo streamovací službu používá i v neplacené verzi.

Doporučeno
Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel Kato: Perník ti dá koule a pak se začnou projevovat jeho negativní stránky. Když se drogy stanou součástí rapu, vede to do pekel 13. listopadu 2019 17:23

Během následujících dní budou mnozí lidé sdílet své statistiky toho, kolik desítek hodin a v některých případech i dní věnovali poslechu hudby, a tak už aspoň víš, o co vlastně jde. Cílem Spotify samozřejmě je, aby přilákal ještě více posluchačů a v konečném důsledku roznesl i inspiraci pro ty, kteří v současnosti nevědí, co poslouchat.  

Domů
Sdílet
Diskuse