Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. prosince 2019 21:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Muž zachránil dívku, která chtěla skočit z mostu. Zastavil pod ním se svým kamionem

NEWS
Uložit Uložené

Hrdinský a nápaditý čin z Dublinu obletěl svět.

Nad jednou z frekventovaných silnic nedaleko Dublinu stála během 20. prosince dívka neznámého věku, která přešla za ochranné zábradlí a vše nasvědčovalo tomu, že se chystá skočit. Tehdy zakročil duchapřítomný řidič kamionu, který si osoby na okraji mostu všiml a situaci vyřešil jednoduchým a zároveň účinným způsobem.

Doporučeno
Sebevraždu v Česku spáchá 5 lidí denně, tvrdí děsivá statistika Sebevraždu v Česku spáchá 5 lidí denně, tvrdí děsivá statistika 10. září 2019 17:17

Se svým vysokým nákladním vozidlem zastavil přesně pod mostem tak, aby znemožnil dívce skok na silnici. Celou událost zachycuje i jedna fotografie, na které máme možnost vidět i další lidi, kteří se přímo z mostu snaží k osobě přiblížit, to se jim však na bezprostřední vzdálenost nepodařilo.

Deník Irish Mirror hovoří o případu jako o prevenci vůči sebevraždám, ve skutečnosti však není známo, s jakou motivací dívka na okraji mostu stála. Podle dostupných informací vše dobře dopadlo a přítomni výrazným způsobem ocenili vynalézavost řidiče kamionu.

Muža zachránil dievča, ktoré chcelo skočiť z mosta. Zastavil pod nim so svojim kamiónom
Muža zachránil dievča, ktoré chcelo skočiť z mosta. Zastavil pod nim so svojim kamiónom Zdroj: Keitg Dunne
Domů
Sdílet
Diskuse