Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Jägermeister.
26. ledna 2020 18:00
Čas čtení 0:34
Adam Smeták

Maniak: Ve škole jsem se choval jako naprostej kretén (Odhodlání lovit)

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Sleduj další díl série Odhodlání lovit, v rámci níž ve spolupráci s Jägermeisterem mapujeme život zajímavých osobností.

V nejnovějším díle série krátkých dokumentárních filmů s názvem Odhodlání lovit jsme ti představili Maniaka. Ve spolupráci s Jägermeisterem jsme natočili jeho profil, během nějž jsme si projeli Brno, dali jsme si drink v jeho oblíbeném baru a mimo jiné jsme zjistili, co dělá, když zrovna nedrží v ruce mikrofon.

Brněnský raper z labelu BigBoss nedávno vydal svůj další projekt Ach Ano III a mimo jiné se tako jako první Čech objevil v legendárním francouzském pořadu Planète Rap. Možná i proto nám prozradil, že zkusí nahrát i něco ve francouzštině. Nemůže ale zaručit, že věc v tomto jazyce uslyšíme i my.

Povídali jsme si s ním také o tom, jakým byl studentem, jaké jsou jeho silné a slabé stránky nebo o tom, zda už někdy chtěl s hudební kariérou skončit.  Prozradil nám toho ale podstatně víc, a tak si pusť celé video, ať ti nic neunikne.

Domů
Sdílet
Diskuse