Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2020 23:07
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

Kromě Kobeho Bryanta zahynula v helikoptéře i jeho 13letá dcera

NEWS
Uložit Uložené

Při tragické nehodě v Los Angeles přišli o život pět lidí.

Je potvrzeno, že kromě legendárního basketbalisty Bryanta se v helikoptéře v době nehody nacházela i jeho 13letá dcera Gianna, informuje CNN. Podle nejnovějších informací spolu cestovali na basketbalový trénink, podrobnosti však známé nejsou. Rovněž není známa identita dalších tří obětí, které nehodu také nepřežily.

Doporučeno
Fotografie z místa nehody zaznamenávají momenty po pádu helikoptéry, v níž přišel o život Kobe Bryant Fotografie z místa nehody zaznamenávají momenty po pádu helikoptéry, v níž přišel o život Kobe Bryant 26. ledna 2020 21:18

Svědci nehody tvrdí, že těsně před pádem vydávala helikoptéra modelu Sikorsky S-76 nepříjemný zvuk, příčina jejího zhroucení však jednoznačná není. Zároveň se nepotvrdilo ani zavinění pilota, a tak si budeme muset počkat na výsledky případného vyšetřování.

Internet okamžitě po zveřejnění smutné zprávy o smrti Kobeho a jeho dcery zaplavily jejich společné fotografie a videa. Emotivní záběry zveřejňuje kromě blízkých kamarádů a kolegů i široká veřejnost.

 

Kobe Bryant se stal pětinásobným šampiónem NBA, tituly získal v letech 2000-2002, 2009 a 2010. Zároveň byl miláčkem domácího publika v Los Angeles a dvakrát ho prohlásili za nejužitečnějšího hráče finálové série play off – v letech 2009 a 2010.

Kromě toho byl i hráčem reprezentace Spojených států a ve dvou případech (2008 a 2012) získal zlatou medaili na olympiádě. Populární basketbalista vyhrál i Oscara za nejlepší krátký animovaný film.

Domů
Sdílet
Diskuse