Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2020 18:58
Čas čtení 0:39
Antonín Havlík

Kapitán Demo je čistá m**ka, tvrdí James Cole. Vydá Yzomandias novou desku?

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Přinášíme ti další díl Freshnews, tentokrát o Yzomandiasovi a labelu Milion+, Jamesi Coleovi a mnoha dalších. S Kateř a Petrou.

Dokument Krtek Money Life je venku. 22minutový snímek zachycuje fungování, zážitky i napětí mezi jednotlivými členy labelu Milion Plus, takže se fanouškům představí Yzomandias, Nik Tendo, Karlo, Hasan, Robin Zoot, Jickson, Andreas Gold, Decky, Konex, Tkeej, Kamil Hoffmann, JS i Koky. Pokud tě zajímalo fungování Yzovy firmy a jak to vypadá, když se zrovna naštve, rozhodně si jej nenech ujít.

U Yzomandiase zůstaneme. Své nadcházející projekty label sice do posledních chvil tají, přesto dává smysl, aby by hlava Milionu Plus letos něco zřejmě vydala. Plnohodnotná alba totiž vypouští již od roku 2015 každý rok. 

Doporučeno
Nik Tendo se v novém videoklipu přiznal k drogám. Eminem překvapil na Oscarech Nik Tendo se v novém videoklipu přiznal k drogám. Eminem překvapil na Oscarech 12. února 2020 18:38

Co je však jisté, že letos chystá společně s Nik Tendem Double Trouble Tour, v rámci které objede patnáct zastávek. Více podrobností o plánech dalších českých raperů se dozvíš přímo ve Freshnews od moderátorky Petry.

V dnešním díle se dále dozvíš, jaké album vydá James Cole a kdy takto učiní, proč Česko patří mezi pornovelmoci a jaké položky obsahuje seznam nejvíce hot mužských parfémů za letošní zimu. 

Domů
Sdílet
Diskuse