Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. února 2020 19:21
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

Podcast: Proč je Yzomandias a jeho label Milion+ tak úspěšný?

PODCASTY ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl našeho podcastu, tentokrát o neznámějším českém raperovi.

 

Odebírej zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Je tu další středa, což znamená jediné – nový díl našeho pravidelného podcastu. V aktuálním díle potěšíme zejména domácí rapové fanoušky, jelikož se zaměříme na jednoho z nejvýraznějších představitelů české scény – Yzomandiase a jeho label Milion Plus

Načasování přitom není náhodné. Před pár dny totiž světlo světla spatřil 22minutový dokument Krtek Money Life, který dává divákům nahlédnout pod pokličku toho, co tahle slavná parta zažívá během tour, jak to mezi nimi v některých chvílích vře a jak celé seskupení vlastně funguje.

V novém podcastu si proto s našim redaktorem Tonym Havlíkem, který je odborníkem na toto téma, rozebereme, o čem všem zmíněný dokument je, co stojí za úspěchem celého labelu a kdy a proč došlo k přerodu Logica na Yzomandiase. Přejeme příjemný poslech.

Doporučeno
Podcast: Proč na filmových cenách Oscar nevyhrál český film? Podcast: Proč na filmových cenách Oscar nevyhrál český film? 12. února 2020 21:18
Domů
Sdílet
Diskuse