Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2020 21:18
Čas čtení 0:29
Ondřej Jarůšek

Podcast: Proč na filmových cenách Oscar nevyhrál český film?

PODCASTY OSCAR PODCASTY
Uložit Uložené

V nejnovějším díle našich podcastů jsme se zaměřili na předávání cen Oscar.

Odebírej zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Je tu další týden a my pro tebe máme další epizodu našich pravidelných podcastů. V nejnovějším díle si naše moderátorka Petra popovídala s redaktorem a editorem české REFRESHER redakce Adamem Smetákem, který se dlouhodobě věnuje filmovým tématům.

Zaměřili jsme se proto na nedávné předávání Oscarů, které jasně ovládl jihokorejský film Parazit. Sošku si však odnesl i představitel loňského Jokera Joaquin Phoenix a velkým překvapením večera se stalo živé vystoupení Eminema, který celou akci oživil svou skladbou Lose Yourself. A opomenout jsme nemohli ani nominaci českého filmu.

Pokud chceš dostávat pravidelný přísun zajímavých témat, nezapomeň odebírat Freshnews CZ na streamovacích platformách Spotify, Google a Apple, aby ti žádná epizoda neunikla. Přejeme příjemný poslech.

Doporučeno
Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě Podcast: S Dorianem o drogách, penězích z hudby, módě i jeho tvorbě 17. ledna 2020 10:39
Domů
Sdílet
Diskuse