Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
24. února 2020 21:41
Čas čtení 0:22
Ondřej Jarůšek

Sensey: Sergei Barracuda mě chtěl umlátit (Rozhovor)

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Přinášíme ti další videorozhovor a tentokrát se naším hostem stal Sensey.

Je tu další týden a my pro tebe máme nový videorozhovor. Tentokrát jsme vyzpovídali mladého rapera Senseye, kterému loni vyšla nadmíru povedená deska BRATAN a momentálně patří mezi ty nejzajímavější umělce domácí scény.

Rozhovoru se chopil náš moderátor Kapitán Maty, který se Senseyem probral například jeho vztah k drogám, honoráře za živá vystoupení a v neposlední řadě přišla řeč i na ostravského rodáka Sergeie Barracudu. Dozvíš se taky to, jak vznikl beef s Lvcasem Dopem.

Celý rozhovor se Senseyem si můžeš pustit buď na našem youtubovém kanále, anebo případně na Spotify, Apple podcastech či Google podcastech. Přejeme příjemný poslech.

Doporučeno
Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) Marihuana mi spustila záchvaty úzkostí. Stavy se nelepšily a já začal zneužívat prášky, říká 19letý Marek (Rozhovor) 19. února 2020 16:15
Domů
Sdílet
Diskuse