Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. února 2020 18:41
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Podcast: Predátor chtěl po herečce z dokumentu V síti její vlastní moč

PODCASTY V SÍTI
Uložit Uložené

Hlavním tématem nového dílu podcastu se stal dokument V síti.

Odebírej zdarma na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty

Máme tu další středu a s ní přichází i další díl našeho pravidelného podcastu. A ten dnešní není jen tak ledajaký. Naše moderátorka Petra totiž společně s redaktorem Refresheru Tonym Havlíkem rozebrala nejdůležitější český film tohoto roku. Řeč není samozřejmě o ničem jiném než o dokumentu S síti, který odhaluje chování internetových predátorů.

Kromě jiného se dozvíš například to, jak dlouho natáčení trvalo, jaké scény musely být z filmu vystřiženy a v neposlední řadě také to, jak celý průběh natáčení skupinu hereček poznamenal. Podcast ti tak nabídne pohled do pozadí vzniku dokumentu i problematiky zneužívání dětí

V souvislosti s tímto tématem si také můžeš přečíst náš nedávný obsáhlý rozhovor s Vítem Klusákem, který je jedním z autorů dokumentu. „Je tam moment, kdy jeden z mužů zašle video s dětským pornem. Je to jeden z nejmrazivějších momentů, protože se nám to najednou na obřích obrazovkách odehrávalo přímo před očima,“ řekl nám režisér.

Doporučeno
Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) Jeden muž si mohl zapínat webkameru 13leté dívky. Nahrával si ji pak při velmi intimních okamžicích, říká Vít Klusák (Rozhovor) 23. února 2020 10:02
Domů
Sdílet
Diskuse