Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. března 2020 16:33
Čas čtení 0:23
Vl Mi

Slovenská policie obvinila muže, který v Žilině zaútočil na 75letého předsedu volební komise

NEWS
Uložit Uložené

Napadení měla předcházet výzva předsedy volební komise k obviněnému muži, aby při odchodu z volební místnosti odevzdal nepoužité volební lístky do určené urny.

Slovenští policisté obvinili 48letého muže ze Žiliny z přečinu výtržnictví. Informoval o tom mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Žilině Radko Moravčík.

Doporučeno
Matovič dostal suverénně nejvíce hlasů, Fico se na Pellegriniho ani nechytá. Toto jsou nejkroužkovanější slovenští politici Matovič dostal suverénně nejvíce hlasů, Fico se na Pellegriniho ani nechytá. Toto jsou nejkroužkovanější slovenští politici 1. března 2020 11:40


„Obviněný muž měl v sobotu 29. února kolem 10. hodiny v Žilině ve volební místnosti fyzicky napadnout 75letého předsedu volební komise. Napadení měla předcházet výzva předsedy volební komise k obviněnému muži, aby při odchodu z volební místnosti odevzdal nepoužité volební lístky do určené urny. Při události utrpěl 75letý muž zranění s dobou léčení do sedmi dnů,“ řekl Moravčík.


Jak dodal, pověřený příslušník policejního sboru zkrácené vyšetřování skončil a spis předložil prokurátorovi s návrhem na podání obžaloby na obviněného muže.

Domů
Sdílet
Diskuse