Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. dubna 2020 7:44
Čas čtení 1:47
Tímea Krauszová

Muž si chce do pronajatého bytu vodit přítelkyně, manželka ale s jinými spát nesmí. Zvláštní návrh přišel jen krátce po porodu

NEWS
Uložit Uložené

Mladá Britka dostala od svého manžela bizarní nabídku na „otevřené manželství“.

Mladé ženě došla slova poté, co jí manžel nabídl „otevřené manželství“. Třicátnice z Británie se o příběh podělila na maminkovském webu. Teprve před měsícem podruhé porodila a o manžela nechce přijít, avšak jeho návrh jí láme srdce, píše Daily Mail.

Zpočátku si myslela, že muži jen „přeskočilo“ z pandemie koronaviru, potom ale došlo zdrcující zjištění: chtěl ji o to požádat už dříve. Pravidla, která navrhuje, ale vůbec nejsou fér.

Doporučeno
Ženich utekl ze svatby, po tom, co se na ní objevila jeho skutečná manželka Ženich utekl ze svatby, po tom, co se na ní objevila jeho skutečná manželka 14. února 2020 19:27

On bude mít během pracovních dní přítelkyně na bytě, ona sice smí na rande, ale nemůže s jinými mít sex

Návrh muže zní jednoduše: víkendy chce trávit v kruhu rodiny, se svou manželkou a jejich dvěma dětmi. Během pracovních dnů ale chce bydlet v pronajatém bytě, kam si bude moci vodit své přítelkyně.

Aby toho nebylo málo, manželce dovolil setkávat se s jinými muži. Má to ale jeden háček: na rozdíl od něj s nimi nesmí spát. Na oplátku jí slíbil, že rodinu bude vždy klást na první místo a do svých milenek se nezamiluje.

Domů
Sdílet
Diskuse