Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2020 18:40
Čas čtení 0:35
Ondřej Jarůšek

Podcast: Jak si nejvíce užít single život? Máme pro tebe super rady!

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady bonusová epizoda podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Pokud jsi naším pravidelným čtenářem, zřejmě ti neuteklo, že jsme před několika týdny spustili nový podcast s názvem Love is on the air, v němž se doktorka Nikita a docent Zacha věnují vztahům a všemu, co se s nimi pojí. Poslední díl se nesl ve znamení single života a jeho výhodám či nevýhodám oproti soužití s partnerek či partnerkou.

Doporučeno
Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu? Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu? 28. dubna 2020 21:11

Podcast Love is on the air je založený také na interakci s posluchači, kteří nám ke každému tématu posílají vlastní příhody, z nichž vybereme několik nejvhodnějších. Dnešní bonusová epizoda však přináší nejen příběhy od vás, ale dočkáš se i praktického workshopu, který ti pomůže užívat si single život naplno.

V případě, že ti nejnovější díl o single životě unikl, pustit si jej můžeš právě tady. Zbrusu nový díl ti jako obvykle přineseme opět v úterý. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse