Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2020 21:11
Čas čtení 1:04
Ondřej Jarůšek

Podcast: Zapomeň na vztah. Proč je super být single a užívat si svobodu?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Další díl našeho podcastu Love is on the air je venku.

Odebírej nás na Spotify

Je tu další úterý, což znamená, že pro tebe máme další díl našeho pravidelného podcastu Love is on the air. Tentokrát si naše ústřední dvojice doktorka Nikita a docent Zach posvítila na téma, které se možná aktuálně týká právě i tebe, a tím je single život

Probereme si plusy a minusy toho, jaké je to být sám, zabrousíme do nejrůznějších otázek, které se se single životem pojí, a na tebe jako obvykle čeká porce zábavy a povrchní moudrosti. Ještě předtím však věnuj pozornost řádkům níže. Krátce jsme totiž vyzpovídali docenta Zacha, který ti o podcastu prozradí několik zajímavostí.

Doporučeno
Podcast: Byl tvůj první sex super zážitek, nebo trauma? Podcast: Byl tvůj první sex super zážitek, nebo trauma? 21. dubna 2020 21:21

Jakou máte dosavadní odezvu od fanoušků? Jste s ní spokojeni?
Docent Zach: Máme strašnou radost, že se nám povedl takovej malej virálek a lidi to sami od sebe sdílejí, a to včetně velkých influencerů, jako je Expl0ited nebo Johny Machette. Upřímně řečeno jsme v tom už natolik ponoření, že sami občas nevíme, jestli vydáváme dobrý content, tak nás ta zpětná vazba, která je ve všech případech mega pozitivní, vždycky vrátí do reality a dává signál, že to nejspíš děláme dobře.


Můžeš posluchače navnadit na příští epizodu? Na jaké téma se mohou těšit?
Docent Zach: Už se chceme na chviličku odlepit od partnerských vztahů, lásky a sexu a věnovat se taky vztahům kamarádským. Jedno ze zajímavých témat je totiž třeba to, co dělat, když si v téměř 30 letech uvědomíš, že tvoji kamarádi nestojí za nic a že ti spíš berou než dávají. Co s tím? Jak si na „stará kolena“ najít nové? To je třeba jedno z x témat, na které se posluchači můžou těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse