Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. května 2020 8:35
Čas čtení 1:49
Dominik Vetrák

V Assassin's Creed: Valhalla si postavíš vlastní vikinskou vesnici a budeš plenit Skandinávii a středověkou Anglii

TECH
Uložit Uložené

Assassin's Creed Vallhala vyjde pro PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC a Stadii koncem roku 2020.

Po odhalení hry Assassin's Creed: Valhalla jsme se prostřednictvím webů Gamespot a Press Start postupně dostali k množství nových informací a detailů o tom, jak bude hra vlastně vypadat a o čem bude. Hrát budeme za vikinga Eivora a stejně jako v Odyssey i zde se budeš moci rozhodnout, zda chceš hrát za ženskou, nebo mužskou postavu.

Centrem hry bude tvá vlastní osada, kterou budeš rozšiřovat a spojovat se s ostatními klany přes manželství. Ve hře budou romantické linky a rozhodnutí, která ovlivní průběh hry. Bojovat se bude na souši, ale i na vodě. Hra bude obsahovat část příběhu v minulosti a část v přítomnosti.

Dějově se podíváme do 9. století, konkrétně do roku 873. Eivor je vůdcem jednoho z norských klanů. Jedním z hlavních „záporáků“ hry budou Sasové včetně krále Alfréda Velkého z Wessexu.

V Assassin’s Creed: Valhalla si postavíš vlastnú vikinskú dedinu a budeš lynčovať Škandináviu a stredoveké Anglicko
Zdroj: Ubisoft

Už Cinematic trailer naznačil, že hra nebude prezentovat vikingy jako ty špatné. Působilo to divně, nakonec, právě oni plenili, znásilňovali, kradli, vraždili a podobně. Snad si vývojáři z Ubisoftu nepřipravili hru, ve které budou vikingové ti dobří a lidé, kteří se jim postaví na odpor, ti zlí.

Domů
Sdílet
Diskuse