Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 19:00
Čas čtení 0:51
Antonín Havlík

Nový rozhovor s Pastorem o beefu s Barracudou. Tekashi ohlašuje novinku

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Podívej se na naše nové Freshnews! Tentokrát s Martinem.

Je tady středa a to už je na REFRESHERu zvyklost pro pravidelnou porci novinek. Co jsme si v dnešních Freshnews připravili? Moderátor Martin ti například vysvětlí nové okolnosti ohledně beefu Sergeie Barracudy a Pastora.

Ti se před nedávnem náhle rozkmotřili, načež Barracuda odešel z ostravského labelu Azurit Kingdom a vydal diss. Pastor kromě videa vysvětlující vnitřní záležitosti v labelu odpověděl svým trackem a ještě k tomu nám dal exkluzivní rozhovor, kde všechny okolnosti fanouškům vysvětlil. 

Doporučeno
Travis Scott a Kid Cudi pokořili rekord, Sergei Barracuda reaguje na zápas s Pastorem Travis Scott a Kid Cudi pokořili rekord, Sergei Barracuda reaguje na zápas s Pastorem 29. dubna 2020 20:00

Dále se dozvíš, že Tekashi, který je momentálně v domácím vězení a na svobodě bude až v srpnu, ohlásil novinku. Na tu se prý můžeš těšit už v pátek, ale nespecifikoval, jestli půjde o singl, nebo rovnou o nějaké nové album. Nahrává z domu, což vzhledem ke koronavirové karanténě vlastně ani není tak neobvyklý postup. 

Ze 6ix9inea a 50 Centa si udělal srandu graffiti umělec Lushsux. Ten ve svém novém díle nakombinoval dva rapery tak, že toho druhého jmenovaného pěkně naštval. Fifty se dokonce na svém Instagramu nechal slyšet, že má připravenou oprátku a že si ho najde, i když je v Austrálii.

Dále se v nových Freshnews dozvíš o rekordu Netflixu, o online MMA turnaji a mimo jiné také o koronaviru v České republice. Tak se si tento díl rozhodně nenechej ujít.

Domů
Sdílet
Diskuse