Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. května 2020 15:02
Čas čtení 1:05
Ondřej Jarůšek

Ben Cristovao, James Cole, Viktor Sheen a další umělci splnili #Hot16Challenge2. Užij si jejich sloky

HUDBA
Uložit Uložené

Je tu další porce rýmů!

Každým dnem se přidávají další a další rapeři, kteří se zapojují do výzvy #Hot16Challenge2, která má za cíl pomoci při boji proti současné pandemii koronaviru. Výzva původně vznikla v Polsku, brzy se však rozšířila i do dalších zemí, včetně Česka a Slovenska. My ti nyní přinášíme hned několik umělců, kteří v posledních hodinách a dnech proměnili své nominace a přinášení své rýmy na dobrou věc.

Doporučeno
Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu Knockouty a kopy do hlavy. Epický turnaj Oktagon Underground odstartoval ve velkém stylu 17. května 2020 11:42

James Cole zareagoval na výzvu, kterou dostal od Toxxxe a MC Geye, a fanouškům doručil sloku, kterou nahrál na jeden take. „Přispěj kamkoliv bude libo,“ vzkázal posluchačům, kteří chtějí pomoci druhým při boji proti koronaviru. O produkci se postaral sám Koulion, zatímco mix, master a video si vzal na starosti jeho dlouholetý parťák Risto Sokolovski. Na konci videa nominaci dostali Benny Cristo, Boy Wonder a Papa Fini. 

Domů
Sdílet
Diskuse