Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2020 18:41
Čas čtení 2:21
Adam Smeták

Režisér Lidské stonožky tvrdí, že jeho nový film přivedl diváky téměř k orgasmu

Režisér Lidské stonožky tvrdí, že jeho nový film přivedl diváky téměř k orgasmu
Zdroj: Bounty Films
FILMY A SERIÁLY THE ONANIA CLUB
Uložit Uložené

Režisér Tom Six v rozhovoru o jeho novince The Onania Club.

Režisér Lidské stonožky Tom Six pomalu čeří vody se svým novým filmem. The Onania Club vypráví o ženách, které vzrušuje lidské neštěstí, a o jejich touze přihlížet co největšímu utrpení, aby dosáhly sexuálního uspokojení. Snímek už vidělo několik vybraných kritiků, kteří jej vesměs oceňovali. Jde prý o promyšlenou sociální kritiku, která není jen prvořadě nechutná jako trilogie Lidská stonožka.

Nyní server Unilad přichází s exkluzivním rozhovorem s režisérem, v němž se baví o natáčení filmu, jeho inspiraci a také o tom, kdy a jak jej konečně bude moci vidět i běžný divák. 

Tom Six v interview sám sebe označuje slovní hříčkou „film dictator“ a uvádí, že on je odpovědný za každý aspekt filmu. A protože ho chtěl vyladit do dokonalosti, trvala jeho výroba pět let. „Natáčení mého druhu filmů je bilionkrát náročnější než vytváření jednoduchého, průměrného příběhu pro masy. Je to jako vylézt na Mount Everst bez nohou s obézní velrybou na zádech,“ popisuje.

Doporučeno
Režisér Lidské stonožky je zpět s filmem, v němž ženy masturbují nad umírajícím člověkem Režisér Lidské stonožky je zpět s filmem, v němž ženy masturbují nad umírajícím člověkem 4. října 2019 11:29
Domů
Sdílet
Diskuse