Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2020 13:27
Čas čtení 0:56
Tímea Krauszová

Belgičan už 9 let každý den dostává krabice s pizzou, ale nic si neobjednal. Nemohu kvůli tomu spát, říká

NEWS
Uložit Uložené

Policie neví, kdo za tím může stát.

Belgičan Jean Van Landeghem jednoho dne dostal několik krabic s pizzou, které si nikdy neobjednal. Myslel si, že šlo pouze o omyl, ale každodenní donášky pizzy, kebabů a jiných jídel ani po devíti letech nepřestaly, píší Brussels Times.

„Přicházejí během pracovních dní i víkendů, kdykoliv během dne. Dokonce mi jednou přišla donáška o druhé ráno,“ řekl zoufalý šedesátník.

Bojím se, když zaslechnu skútr

„Už nedokážu ani spát. Třesu se pokaždé, když uslyším skútr na ulici. Bojím se toho, že někdo mi znovu přiveze krabice s pizzou.“ V lednu 2019 se dokonce stalo, že k jeho domu za jeden den přijelo 10 kurýrů. Jeden z nich přivezl 14 velkých pizz.

„Vždycky jsem donášky odmítal, takže jsem za ně neplatil.“ Nechtěné objednávky obtěžují jeho, ale i podniky, které vyhazují jídlo a přicházejí zbytečně o peníze. Navíc, 65letý muž je zvyklý kupovat si mraženou pizzu v supermarketu.

Muž několikrát požádal policii o pomoc. Tím, že objednávky chodí z různých restaurací, někdy dokonce i z okolních měst, se mužům zákona nepodařilo vypátrat, kdo ho takto trápí. Jediné, co Belgičan chce, je, aby toto trápení už skončilo. „Už to nezvládám. Když zjistím, kdo mě posledních 9 let každý den šikanuje, nebude to jeho šťastný den,“ uzavřel.

Domů
Sdílet
Diskuse