Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2020 14:43
Čas čtení 2:04
Dominik Vetrák

Jeffrey Epstein znásilňoval stovky nezletilých dívek. Dokument na Netflixu odkrývá případ predátora, kterého kryla vláda

FILMY A SERIÁLY FILMY 2020 NETFLIX
Uložit Uložené

I přes řadu důkazů běhal usvědčený sexuální násilník Jeffrey Epstein na svobodě.

Loni zatkli finančního žraloka Jeffreyho Epsteina. Sexuálně zneužíval i nezletilé ženy. V minulosti ho několikrát stíhali, díky svému majetku a kontaktům na významných pozicích v USA se ale vždy dokázal vyhnout přísnému trestu.

Za své zločiny si odseděl pár měsíců ve vězení, ačkoli skutečně nešlo o žádné vězení. Jak moc, vliv, známosti a peníze dokáží ovládnout i nejvyšší politické elity v USA, ti ukáže dokument Jeffrey Epstein: Filthy Rich: na Netflixu.

Doporučeno
Netflix je zárukou geniálních seriálů. Toto je 10 nejlepších, které musíš vidět Netflix je zárukou geniálních seriálů. Toto je 10 nejlepších, které musíš vidět 13. června 2020 13:03

Dokument sleduje více než 20 let jeho života, od pracovních začátků, po první kroky na finanční scéně, kde se mu podařilo nashromáždit obrovský majetek, až po současnost. V případě, že tohoto člověka neznáš, doporučujeme o něm nic negooglit a na dokument se rovnou podívat.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse