Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2020 20:34
Čas čtení 0:43
Viktor Kniš

Zayo rapuje text Dáva mi ve spolupráci s Kontrafaktem, Haha Crew a Glebem. Šéfové roku se setkali na novince

HUDBA
Uložit Uložené

Světlo světa spatřila další skladba z Egova chystaného alba Egotron.

Ego vydává další skladbu ze svého připravovaného projektu Egotron, na němž hostuje celá Haha Crew, Rytmus i Gleb. Nejvíce překvapil Zayo, který si zarapoval část textu legendární skladby Kontrafaktu Dáva mi, obecně to ale klukům spolu velmi dobře ladí.

I když už původní datum vydání zveřejněné na stránce Ruka Hore není aktuální, album si stále můžeš předobjednat, domů by se ti měl dostat nejpozději za dva týdny, protože aktuálně podle dostupných informací probíhá jeho mastrování u Marka Šurina. Zároveň už víme i vše důležité, co se s Egotronom spojuje, samotný autor prozradil, co se skrývá za samotným názvem. 

Doporučeno
Ego: Já jsem nikdy žádné datum neoznámil, nic se neposouvá Ego: Já jsem nikdy žádné datum neoznámil, nic se neposouvá 23. července 2020 7:49

„Album navazuje na Real Newz, kde jsme (na skladbě Měsíc) ‚odletěli do vesmíru‘ hledat lék na Covid-19 (‚vrátím se, až když ho najdeme‘), ale zjevně se přípravek ještě nenašel, takže, když se uvolníš, můžeš si pro zlepšení pocitu z poslechu představit, že se to odehrává někde v paralelní dimenzi, ale výsledek bude i tak stejný. Jmenuje se to show. Všechno má svůj přesný význam. Původně mělo album vyjít v den releasu Cyberpunku, ten se ale přesunul na září a do té doby se mi už nechce čekat,“ řekl nám Ego.

Domů
Sdílet
Diskuse