Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2020 19:24
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Gleb vydává EP Leto v Kufri. Český dokument V síti má kontroverzní merch

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews.

Každou středu na našem youtubovém kanále vydáváme nový díl našich pravidelných Freshnews, ve kterých pro tebe shrnujeme nejzajímavější novinky uplynulých dní, a ani dnešní den není výjimkou. Aktuálním dílem tě provede náš moderátor Maty, který si připravil hned několik zajímavých zpráv. Pusťme se tedy rovnou do toho.

Začneme událostí, která v posledních dnech otřásla celou republikou. Tou byl požár bytu v panelovém domě v Bohumíně, při kterém přišlo o život 11 lidí, včetně několika dětí. Po tragickém incidentu policie zadržela muže, který požár úmyslně založil. Nyní žháři hrozí doživotí

Doporučeno
Nikdo mě nepřipravil na gumové projektily a na to, že začnou zabíjet lidi, popisuje situaci v Bělorusku Nataliya (Rozhovor) Nikdo mě nepřipravil na gumové projektily a na to, že začnou zabíjet lidi, popisuje situaci v Bělorusku Nataliya (Rozhovor) 11. srpna 2020 11:27

Z rapové scény jsme se zaměřili na Glebovo nové EP Leto v kufri, kde najdeš celkem 7 skladeb. Zároveň se fanoušci dočkali i prvního videoklipu, který má na svědomí režisér Jan Strach. 

U hudby ještě zůstaneme. Světlo světa totiž spatřil také nový klip z Prahy, kde se společně objevují Radikal, Dokkeytino a Frayer Flexking. O produkci tracku s názvem Klopi Klop se postaral HAARP a na tebe čeká opět další raketa.

Dále se podíváme také do světa filmů, dozvíš se o tom, jak bývalá pornohvězda Mia Khalifa chce pomoct zničenému Bejrútu a rozhodně by ti neměl uniknout ani náš rozhovor se dvěma ženami z Běloruska, které nám pospaly protesty, které v zemi zuří. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse