Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2020 19:30
Čas čtení 0:43
Ondřej Jarůšek

Nik Tendo vydává nový projekt. Sleduj tvrdý zásah policie proti muži za nenošení roušky

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Je tady nový díl Freshnews!

S železnou pravidelností na našem youtubovém kanále vychází každou středu nový díl našich Freshnews, no a ani tento týden samozřejmě není výjimkou. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Petra, která si pro tebe připravila výběr toho nejzajímavějšího, co se za několik posledních dní událo. A nebylo toho málo. Pojďme tedy rovnou na to.

Doporučeno
Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? Svět Marvelu: Vymění Chadwicka Bosemana v roli Black Panthera nový herec, nebo se zruší všechna pokračování? 15. září 2020 16:03

Podíváme se například na to, jakým neotřelým způsobem se kontroverzní raper Tekashi 6ix9ine vyrovnává s nízkými prodeji alba. V New Yorku se totiž rozhodl svou novou desku rozdávat zdarma a na svém Instagramu konstatoval, že když si lidé jeho novou hudbu nechtějí koupit, přinutí je, aby si ji poslechli takto. 

U rapu ještě zůstaneme. Nik Tendo totiž vydává nový projekt Lunazar, na kterém se bude nacházet 8 tracků a světlo světa spatří už tento pátek 18. září. V novém klipu popisuje člen labelu Milion Plus mimo jiné vztah k alkoholu či drogám, ale i lásku k hudbě, která mu zachránila život.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Například o našem novém rozhovoru se svérázným starostou Řeporyjí Pavlem Novotným, o nově představených novinkách od společnosti Apple a dalších aktualitách. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse