Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2020 20:24
Čas čtení 0:42
Richard Balog

Streetwear inspirovaný úryvky z Bible v podobě nové kolekce od značky WHO DECIDES WAR

Streetwear inspirovaný úryvky z Bible v podobě nové kolekce od značky WHO DECIDES WAR
Zdroj: WHO DECIDES WAR
MÓDA
Uložit Uložené

Další povedené dílo od designérů, za jejichž vzestupem stál Virgil Abloh.

Móda nemá žádné limity, o čemž se pravidelně přesvědčujeme prakticky neustále a dnešní den nebude výjimkou, neboť nejnovější dílo značky WHO DECIDES WAR bourá předsudky o klasické podobě streetwearu.

Kolekce s názvem „A Still, Small Voice“ určená pro období jaro/léto 2021 je totiž do značné míry inspirována úryvky z Bible, a to konkrétně z 1. knihy králů, kapitoly 19 a veršů 11-13.

Doporučeno
10 nejkrásnějších párů černých tenisek, které koupíš i u nás 10 nejkrásnějších párů černých tenisek, které koupíš i u nás 11. září 2020 15:01

Designérské duo ve složení Everard Best a Tela D’Amore si uvedené řádky vysvětlilo po svém a v rámci jednotlivých kousků představuje kombinaci běžných tkanin a materiálů s těmi méně tradičními, avšak stále snadno nositelným způsobem. Výsledkem jsou na první pohled extravagantní modely oděvů a doplňků, které si postupem času zamiluješ.

Na své by si v rámci selekce WHO DECIDES WAR měly tentokrát přijít konečně i ženy, které se mohou těšit na vlastní střihy džínů a topů, ale i zavinovací šaty. Hlavní pozornost se přitom celkově soustředí zejména na denim, jehož úpravy nám prostě vyrazí dech.

Ještě předtím, než si vychutnáš galerii se všemi záběry této nevšední kolekce, tak doporučujeme doprovodné video s předmluvou brooklynského rapera jménem Joey Bada$$.

Zpět
Sdílet
Diskuse