Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2020 9:12
Čas čtení 1:01
Viktor Kniš

VIDEO: Donald Trump popisuje svůj zdravotní stav, který zůstává nejasný. Vysvětluje, proč šel do nemocnice

NEWS
Uložit Uložené

Donald Trump tvrdí, že dostal na výběr, zda jít do nemocnice, nebo zůstat v Bílém domě, kde by však musel být izolován na jednom patře.

Donald Trump přidal na Twitter příspěvek, v němž vysvětluje svůj zdravotní stav i rozhodnutí jít na několik dní do nemocnice. Udělal tak pár hodin poté, co zahraniční agentury zveřejnily protichůdné informace o tom, jak jeho boj s koronavirem vypadá.

Agentury AP a Reuters původně psaly, že stav nakaženého Donalda Trumpa byl za posledních 24 hodinách „velmi znepokojující“, ale zlepšil se po příchodu do nemocnice. Následně je vyvrátil prezidentův lékař přímo před budovou vojenské nemocnice, kde jednoho z nejmocnějších mužů světa hospitalizovali.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08
Domů
Sdílet
Diskuse