Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. října 2020 19:13
Čas čtení 0:42
Ondřej Jarůšek

Školy 2. stupně se možná zavřou, denně přibývá 420 nakažených studentů

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Romany Prymula oznámil, že školy 2. stupně se budou možná kvůli koronaviru zavírat.

Ministr zdravotnictví Roman Prymula oznámil, že základní školy druhého stupně se budou možná zavírat. Uvedl to dnes v pořadu Otázky Václava Moravce na České televizi. Může za to šířící se nový typ koronaviru SARS-CoV-2, čísla nově nakažených totiž neustále rostou.

„Nyní máme už 1680 nakažených učitelů a 8200 žáků. Každým dnem nám přibývá 420 nakažených studentů,“ odůvodňuje Prymula možné zavření škol druhého stupně. 

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

Právě kvůli zhoršené epidemiologické situaci v České republice začíná od pondělí znovu platit nouzový stav, se kterým přichází i nová bezpečnostní nařízení. Jejich souhrn najdeš v našem článku. V pátek by pak měly být představeny opět další změny.

Domů
Sdílet
Diskuse