Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2020 19:06
Čas čtení 0:56
Adam Novosad

Známý streamer oznámil, že je transgenderový bisexuál. Teprve 15letý neslyšící hráč inspiruje statisíce fanoušků

NEWS GAMING
Uložit Uložené

FaZe Ewok streamuje hru Fortnite a zahrál si s ním už i Ninja.

Známá tvář profesionálního hraní a streamingu FaZe Ewok oznámila svou transgender identitu a bisexuální orientaci. Soleil Wheeler se ve svých 15 letech rozhodl využít příležitosti National Coming Out Day, který byl v neděli 11. října, a svým fanouškům oznámil, že se dlouhá léta v dívčím těle cítil nesvůj a dávno pochopil svou skutečnou identitu, upozorňuje Sportskeeda.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený FaZe EwOk (@ewokfn),

V dlouhém příspěvku vysvětloval, jak se se svou proměnou v dětství trápil, abys dnes mohl otevřeně říci, že je transgenderový muž a bisexuál. Na sociálních sítích si hned vysloužil obrovskou vlnu podpory ze všech stran a zejména od své organizace FaZe Clan. Do této organizace vstoupil v roce 2019 a stal se tehdy první ženou, která se k ní připojila.

Domů
Sdílet
Diskuse