Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2020 18:46
Čas čtení 0:39
Tereza Šnajdrová

Mercedes po Karlu Gottovi má nového majitele, zaplatil za něj 649 tisíc korun

NEWS KAREL GOTT
Uložit Uložené

Mercedes po Karlu Gottovi se prodal jen během několika málo dnů. Nyní už patří do sbírky jednoho z fanoušků.

Je tomu jenom pár dní, co se do prodeje zařadil Mercedes-Benz třídy S po zpěváku Karlu Gottovi. Nyní již auto míří do garáže nejmenovaného českého sběratele, který zároveň patří ke Gottovým fanouškům. Cena automobilu se odvíjela především od jeho původního majitele, a kupec se tak může těšit z nového kousku do sbírky, který ho podle webu Novinky vyšel na 649 tisíc korun.

Doporučeno
Leoš Mareš rapoval v rádiu na počest Karla Gotta. Text si připravil pro speciální show rok po zpěvákově smrti Leoš Mareš rapoval v rádiu na počest Karla Gotta. Text si připravil pro speciální show rok po zpěvákově smrti 4. října 2020 12:11

Zpráva o tom, že do prodeje bude umístěn Mercedes S500 gen. W220, který kdysi patřil nejznámějšímu českému zpěvákovi Karlu Gottovi, obletěla celé Česko. Nyní má vůz nového majitele, kterým se stal jeden z Mistrových fanoušků. Podle informací firmy, která prodej zprostředkovávala, je kupec zároveň sběratelem historických vozů.

Rozhodujícím faktorem, proč se pro koupi fanoušek rozhodl, bude pravděpodobně osvědčení o registraci automobilu s Gottovým jménem a také původní registrační značka, která postrádá modrý proužek EU na levé straně. Automobil byl nabízen na portálu Sbazar a podle fotografií je zřejmé, že byl ve velmi dobrém stavu. Měl najeto zhruba 223 tisíc kilometrů a jeho cena byla především kvůli spojitosti s Karlem Gottem 649 tisíc korun.

Domů
Sdílet
Diskuse