Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. října 2020 12:11
Čas čtení 0:40
Ondřej Jarůšek

Leoš Mareš rapoval v rádiu na počest Karla Gotta. Text si připravil pro speciální show rok po zpěvákově smrti

OSOBNOSTI KAREL GOTT LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Pro posluchače rádia Evropa 2 si Leoš Marše připravil text, který napsal na počest Karla Gotta.

1. října tomu byl přesně rok, kdy svět zasáhla zpráva o úmrtí Karla Gotta. Skonal v 80 letech a zanechal po sobě manželku a čtyři dcery. Při této příležitosti tak několik slavných osobností sdílelo své vzpomínky na zesnulého zpěváka, ovšem Leoš Mareš se rozhodl pro značně osobitější gesto. Na počest Karla Gotta napsal text, který pak během vysílání na Evropě 2 zarapoval.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

Skladbu pro Gotta nazval Něco nahoru a na refrén si přizval moderátorku Katku Říhovou. Pro svou píseň Mareš jako hudební podkres zvolil známý hit z devadesátých let I'll Be Missing You, pod který se podepsal Puff Daddy a zpěvačka Faith Evans. Ti použili sample písně Every Breath You Take od skupiny The Police.

V textu Leoš Mareš mluví o tom, co pro něj Karel Gott znamenal a jakou úctu k němu stále chová. Říká taky, že na zpěváka fanoušci nikdy nezapomenou, a v písni vzpomíná i na svého tátu. Pod nově zveřejněným videem na YouTube, kam Mareš záznam z živého vysílání přidal včera večer, se hromadí nespočet pochvalných reakcí.

Domů
Sdílet
Diskuse