Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2020 8:14
Čas čtení 0:34
Viktor Kniš

Slovák vyhrál Eurojackpot ve výši skoro 59 milionů eur

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Slovensko má od pátku nového multimilionáře.

Slovensko má od pátku nového multimilionáře. V Eurojackpotu padla výhra ve výši neuvěřitelných 58 807 427,70 €, identita výherce však samozřejmě není známa. Ví se jen to, že nový milionář pochází z Košického kraje, Informaci už potvrdil podle TV Markíza i mluvčí společnosti Tipos, národní loterijní společnost, a. s. Rastislav Čépe.

Doporučeno
Jak udeřila druhá vlna koronaviru na restaurace, kina, festivaly a další? Zeptali jsme se jejich provozovatelů Jak udeřila druhá vlna koronaviru na restaurace, kina, festivaly a další? Zeptali jsme se jejich provozovatelů 16. října 2020 13:52

„Hráč se spolehl na náhodný výběr čísel a jeho sázka přitom obsahovala pouze jeden tip s čísly 5, 11, 35, 44, 50 a s powerballovými čísly 4 a 10,“ řekl Čépe. K jednotipové sázce v loterii Eurojackpot si hráč ještě zvolil i účast v doplňkové hře Eurojackpot JOKER. „Celou takovou sázku si předplatil na dvě losování. Úspěšný byl právě ve druhém předplaceném losování,“ dodal Čépe z Tipos podle TV Markíza.

Přibližně před rokem vyhrál manželský pár ve Velké Británii jackpot ve výši více než 120 milionů dolarů. I v tomto případě měl štěstí Slovák, konkrétně manželka Lenka z Kysuc, která pracovala jako prodavačka v obchodě.

Domů
Sdílet
Diskuse